Låt oss presentera – Team Fotograf Petter Magnusson !

Låt oss presentera – Team Fotograf Petter Magnusson !

Carl-Fredrik, Petter och Johan


Äntligen lyckades vi ta en bild av oss själva!

Det är vi som hittar på, fotar, fixar, donar, bokar, ljussätter, kånkar, bildbehandlar, bygger, letar och gör allt som ska till för att kunderna ska bli nöjda, och helst lite till….

Från vänster:

Carl-Fredrik är utbildad bildspecialist och har många års erfarenhet i fotobranschen. Började som retuschör hos Lofoto och avancerade sedan till avdelningsansvarig för digital bild inom samma företag. Har sedan arbetat vidare med bild hos bland annat reklambyrå samt hos en av nordens största leverantörer av bild – Johnér Bildbyrå AB. Hos Johnér arbetade Carl-Fredrik i 2 år som en av huvudretuschörerna med neg, dia och digital bild där höga krav ställdes på kvalitetssäkring. Har nu arbetat hos Petter Magnusson i ca 1 år som avancerad retuschör och arbetar främst med bilder som kräver större ombyggnation men också standard bildbehandling, kvalitetssäkring samt pyssel med webrelaterat material. Carl-Fredrik har även ett förflutet i skumma musikkretsar och har en passion för småstygga bilder.

Petter är proffsfotograf och verksamhetens grundare/ägare. Petter har bland annat en bakgrund på Konsthögskolan i Bergen och Högskolan för Fotografi och Film i Göteborg. Med denna bakgrund och sin innerliga passion för bild skapar han unika och träffsäkra bilder. Petter är en ovanligt mångfassetterad fotograf med stor erfarenhet och han gör våra mer avancerade uppdrag åt magazin, industrier, förlag, politiker, tidsskrifter, mode, produkter, reklambransch och privatpersoner i både sverige och utomlands – med lika stor erfarenhet i studio såväl som ”on location”. När Petter inte jobbar med kommersiella uppdrag så fotar han ändå, då fotobaserad konst som visats på Liljevalchs, Kulturhuset, Bildmuseet i Umeå med mera. Och bråka inte med honom, han har svart bälte i Karate.

Johan är senaste tillskottet i teamet. Utbildades till fotograf i Viebäck och gick sedan vidare till Gamleby med inriktning på reklam & magasin. Johan är licensierad leverantör av digital bild och har retuscherat till förmån för stora bilföretag såväl som mindre lokala verksamheter. Erfarenhetsmässigt har Johan jobbat tillsammans med ett flertal fotografer i både Stockholm och Göteborg och har nu landat hos Petter Magnusson som ett starkt tillskott i produktionskedjan, både som proffsfotograf och retuschör.


Petter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *