Strobist fotograf i Stockholm packar för bröllop i Flen

Så här kan det se ut när en strobist fotograf packar. Mycke batterier blire.

Imorgon är jag bröllopsfotograf på ett bröllop i Flen (Rockelsta Slott och Gryts kyrka) och jag tar med mina små strobistblixtar, att ta till vid behov. Räknar med vind, så jag tog de stora stativen och dessutom stenpåsar, men som sagt, med lite tur slipper jag helt använda blixtarna….

Jag har en ny assistent med som ska få prova vingarna, en tjej som kom fram efter en föreläsning jag höll för fotolinjen på Wendela Hebbegymnasiet i Södertälje. Ofta klarar jag mig utan assistent, men här är det rätt mycket som händer och ett ganska komplext schema så det blir perfekt med någon som kan hålla koll på tiderna, hålla reflektorskärmen, hjälpa mig kånka utrustning och vara testmodell osv. Eventuellt kommer hon att få plåta lite i kyrkan vid vigseln också, vi får se om det behövs.

Mörk kostym på. Ska bli kul det här!

Strobist fotograf i Stockholm packar utrustningen


Petter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *