Sit back and relax!

Jag är en sån där som brukar gå till dyra coola frisörskedjan i centrala Stockholm, men är för lat för att hålla koll på enskilda frisörer där, samtidigt som jag på sätt och vis inte vill ha en frisör som känner mig och klipper lika varje gång. Jag brukar vänta alldeles för länge med att klippa mig, så de har ingen aning om hur jag ”egentligen” ser ut. När de frågar vad vi ska göra brukar jag säga ”gör nåt som blir bra på mig, du är proffs”. Jag litar på att de bedömer mig, mitt hår, mina kläder o stil i övrigt o gör nåt som både är rätt i tiden och rätt för mig, min stil, mitt hår. Det brukar funka kanon varje gång, möjligen med lite input från mig om jag vill ha kort eller långt osv.

Men, nu fick jag idag för mig att avvika från mitt mönster, jag ringde och beställde tid hos lokala frisören i Tyresö. En tredjedel av priset, inte 2 veckors väntetid, bara att komma. Perfekt tänkte jag!

Men, när jag väl kom dit kändes frisören direkt ”fel”. Och mycket riktigt, hon tvättade snabbt håret (inget balsam, ingen massage), försökte pumpa mig på vad jag ville i detalj, frågade hela tiden om hon klippte ”rätt”, hon verkade inte ha en aning om vad hon höll på med, och jag ville bara springa ut! Av någon anledning tyckte jag inte jag kunde sticka mitt i klippningen så jag satt kvar och detaljstyrde henne till en någorlunda OK frisyr. Phew!!!

Jag tror verkligen på att låta experter göra sin grej, om det så är frisörer, personal på systembolaget, snickare eller fotografer, men jag tror man måste lita på magkänslan i sitt val av expert. Och nej, det finns inga gratis luncher!

Fin liten läxa och påminnelse om vilka vi är och vilka våra kunder är. På PMAGI AB jobbar vi med rådgivning och analys av kundens behov inför varje fotografering. Kunden kan lita på att vi vet vad vi gör och att vi faktiskt har något att tillföra även på de minsta jobben, vi är inte billiga och vi säger vad vi tycker. Det tror jag våra kunder uppskattar. Sit back and relax!

 


Petter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *