Porträtt på personal – mycket psykologi

Porträtt på personal – mycket psykologi

Idag var det personalporträtt i Stockholm city på agendan. Vi hade pratat ihop oss lite före om hur bildens skulle bli, så det gick rätt snabbt att rigga o hitta ett bra ljus. Sen var det bara plåta, och jag upphör aldrig att fascineras över hur små små detaljer påverkar vad bilden och personen utstrålar. En liten vridning på huvudet, en liten kommentar från mig som ändrar tankarna hos den som fotas – måste skryta lite med att jag tycker jag lyckas hantera de mest skilda människotyper, utseenden och humör. Även om det i vissa fall bara blir EN bild med rätt känsla så räcker det ju! Kolla gärna in mina porträtt på hemsidan Fotograf Stockholm.

Bild från dagens uppställning. Plåtat med min iPhone.


Petter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *