Lotta Lundgren för Femina - oredigerad bild

Lotta för Femina

Lotta Lundgren för Femina - oredigerad bild

Lotta Lundgren för Femina - oredigerad bild

Igår plåtade jag Lotta Lundgren (tidigare Copy på Åkestam Holst, nu på egna En Nypa Salt på Götgatspuckeln) för Femina. Som vanligt skitkul att ”träffa folk” tycker jag som gammal Norrlänning….;-)

På vägen dit slank jag in på Waynes o tog en sen lunch. Det borde jag inte gjort. En gång var de hippa och man tyckte maten var cool. Nu fick jag en läskig BLT Sandwich och en ”smoothie” med typ 90% yoghurt för 91:-   –   yikes….(man kanske kunde matcha fläsket med bruna bönor i sås och kalla den BBF Sandwich istället) 

Med BLTn hängande mellan tänderna tog jag mig över gatan o ringde på. När jag kom hade Lotta en snygg grå utstyrsel på sig men halade snabbt fram den här röda saken o frågade om jag tyckte hon skulle vara lite mer Mad Men. Det tyckte jag. Sen fluffa håret, snacka lite skit o plåta. Först en normal bild på henne i miljö, sen tre bilder i hårt ljus (se bild ovan) från olika riktningar för att kunna Photoshoppa in henne i en fejkad filmaffisch. Körde mina Strobist-blixtar på detta, med ND filter bara.

Vi pratade en hel del om livet som frilans och integritet och gubbar, och halkade då in på att jag även gör konst. Det visade sig att hon kände till mina verk ”Men herregud, det är ju du med träden!”. Hon hade sett dem på Liljevalchs och Market och visste tom att jag har Gunnar Olsson som gallerist…..sånt värmer och jag gled in på torsdagens Karateträning i Vasastan med ett stort fånigt leende.

Anyway, det blev en hel drös med fina bilder, fick kanonberöm från Katarina på Femina för jobbet så nu funderar jag på att bara sätta mig i soffan o läsa de nya fototidningarna med en kopp thé!


Petter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *