Fotograf Petter – Fullbokad och hes…

Hade precis återhämtat mig från förkylningen före helgen och hade bara liiite ont i halsen när det blev dags för bröllop på lördagen….svårt att vara fotograf på ett bröllop och hålla tyst…

Gissa hur jag låter nu?! Jag skulle kunna göra nån läskig anti-reklam mot rökning!

Som tur var insåg jag mina begränsningar och tog med mig en assistent som fick hjälpa mig kånka o springa. (Jag brukar faktiskt klara mig själv ofta på bröllop, men nu kändes det bra att ha lite uppbackning.) Michelle från Södertälje gjorde ett mkt bra jobb och var schysst sällskap, så henne hoppas jag det blir mer samarbete med framöver. Tror överlag jag måste skärpa mig och använda assistenter mer, bra för alla parter ju!

Imorgon är det fotoreportage ”Stockholms Saluhallar” för Tallink/Silja Line. Jag ska jobba med Marja Knut så det kommer bli en skoj dag, men aningen svårt att hålla någorlunda tyst med min onda hals.

Tisdag blir det lite akut reklamfotografering / produktfotografering av smycken i min studio för CSthlm och på kvällen eventfotografering på Hotell Rival i Stockholm där jag kommer att behöva rigga studioblixtarna ”on location”. Sen måste allt levereras snabbt, så början av veckan är rätt fullbokat. Efter det är det dags att börja med bröllopsbilderna och lägga upp deras websajt, och i helgen fyller våra underbara Saga och Bruno 4 år. Då blir det barnkalas!

Få se nu om jag lyckas med att ta det lugnt trots allt, så jag inte blir sjuk igen!


Petter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *